Våra tjänster

CLM arbetar med …

Utveckling av och stöd till grundutbildningarna och vidareutbildningarna. Revidering och utveckling av hela kurser eller moment. Stöd till lärare med förslag men även konkret genomförande av förändringar. I detta ingår även fortbildning av lärare och råd i undervisningsfrågor, i det fysiska och det virtuella rummet. Support och administration av virtuella miljöer ingår även som en stor del av arbetet.

Utveckling av nätbaserade kurser från idé till färdig kurs. Behov finns hos andra avdelningar och enheter inom MSB att utveckla lärande i olika former. CLM ger förslag och rekommendationer på upplägg och utvecklar innehållet, såväl pedagogiskt som tekniskt. Resultatet av detta arbete kan variera i omfång och uttryck. Från en liten powerpoint via en 2-timmars självinstruerande e-learningkurs till en månadslång kurs.

Vår ambition är att satsa ännu mer på att inspirera och visa på möjligheter. Vår utmaning ligger just i att visa på verktyg och metoder som ger nya dimensioner och som tillför ett mervärde som inte skulle finnas utan e-lärande, eftersom tekniken i sig inte har något egenvärde.

Du kan läsa mer om hur CLM planerar att möta morgondagens behov inom utbildning och IT här:  CLM-projektet rapport

Om du vill ha hjälp av CLM behöver du tänka igenom några saker. Dokumentet nedan ställer detaljerade frågor som du bör ha svar på när det är dags att sätta igång. Vi hjälper dig gärna att hitta svar på frågorna om du kör fast.

Klicka här: CLM Projektförfrågan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s